onsdag 12 mars 2008

Dt- alster till Handstämplat

Fick ju de mest underbara rosa papper från Kajsa på Handstämplat att skapa lite inspiration. Älskar ju rosa så det var en underbar utmaning. Temat var Baby och flickigt.

Det blev sånt som hör till baby... Ett dopkort i alterskåps modell. Stängningen gjordes med två pebblebrads(Making Memories) och lite floss.
Mönstrade papper från Heidi Garce- Oh so loved serien, även använt de matchande rub-onsen.
Blommor från Prima, bling från K&Company, datumstämpel ur Handstämplats kollektion och pebblebrads Making Memories som jag gjorde om lite för att passa mina papper. Vill du veta hur? Läs på Handstämplats blogg. Allt från Handstämplats butik.

Insidan med mullberry papper, bugs rubbisar från Heidi Grace och en liten text som eg. var till en gosse men jag gjorde om. Baksidan med några spillbitar av Heidi Grace papprena, rub-ons och ett hjärta(privat)
Sen ett välkommen till världenkort. Papper och rubons HG- Oh so loved serien, 100% prinsessa Handstämplats kollektion, mulberry och pebblebrads MM. Allt från Handstämplat.
Motivet är en hÄngel stämpel ur det senaste klubbkittet, färglagd med distress. Distressfärgerna jag använt:
Tattered rose, Aged mahogny, Mustard seed och Walnut stain. Mer behövs inte för att färglägga detta motiv:-).
Liten detaljbild på de söta rub-onsen som jag 3-d glossat för att de ska synas lite mer och på motivet som sitter på 3-d kuddar.
Baksidan med bara rubons och min mindre vackra handstil. Kolla bara fem olika a:n.
Sist men inte minst en layout. Fotot lite suddat tyvärr, pga avsaknaden av kläder. Rosa vellum som fotospegel, alpha stickers Remarks- Lax, 2 olika(det randiga och textremsorna) mönstrade papper från Hedid Grace-Oh so loved serien, rub-ons, prima blomma, pebblebrads och datumstämpel. Allt från Handstämplats butik.
Missa inte att Handstämplat har 50% rea i den fysiska butiken på utvalda produkter nu på lördag. Dessutom har Whipper Snapper stämplarna anlänt och Kajsa höll just på att plocka upp dem när jag pratade med henne idag.
Må väl!
Kram SasSa

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad duktig du är vännen, mycket fick du gjort :) Vad kul att vara i DT-team med dej. Så upp piggande och inspirerande. Kram kram AA

Unknown sa...

Wow...så utrolig vakkert, begge kortene!! Det dåpskortet var jo bare sånydelig!! Herlige farger og desing, og så vakkert pyntet på alle sidene!!

H&S kortet var jo også bare så lekkert. Nydelig fargekombo og herlige detaljer!

Klem,
Jorunn

Anonym sa...

Jättefina kort!!!