fredag 7 mars 2008

Snart dags...och överraskad

... Deadlinen för att vara med i utlottningen är snart. Så har du inte skrivit en kommentar och vill vara med så skynda skriv en liten kommentar i inlägget nedan;~).

Fick ett hemligt kuvert igår, någon snäll, snäll människa har skickat mig ett par presentkort från Scrapaddicted. Gissa om jag blev glad och överraskad. Gulliga människor det finns där ute;-)!! TACK!!!

Tillbaka om en stund..;~) Ska börja skriva namn, ett jobb som kommer att ta en stund gissar jag.
Kram SasSa

4 kommentarer:

fraise sa...

Ticketack för svaret!! nu har jag fixat det. NU till min nästa fråga.. ;-) Vet du hur man länkar till grejer i blogger?? Tex skriver bara SasSa och så hamnar man hos dig?? Ehheee... kanske förklarar snurrigt? never mind- ska inte störa dig i ditt skrivande!! :-D Ha det BÄST söta lilla Du!!

fraise sa...

Nää.. orkar inte ge mig in i träsket just nu! Orkar verkligen inte. Men tack för svaret IGEN! Guuud vad jag terrar dig i kväll va?? Håller på o väntar på en film, så nine o´clock I´m gone baby gone! :-D Meen... just det, nu när jag ändå är i farten- vet du hur man gör ett sånt där litet hjärta i blogger?? :-D *nu ska jag ge mig tror jag* ;-) Har iaf. gmail nu!! :-) Du borde fixa det med. Lite kuligare att prata där om man nu skulle ha det behovet! Mer private liksom... Kram

Anonym sa...

Nää- det är inte alls svårt att fixa gmail. bara fylla i personuppgifter, adress och lösen! Inget krångel alls. Filmen? Jo det är war of the worlds på 5:an. :-) FIXA ett gmail vettja! Och just det- tack för ditt hjärtliga svar baby! ;-) (Reklampaus nu)

Anonym sa...

Önskar det vore jag som skickat dig det suveräna och användbara presentkortet från scrapaddicted men tyvär är det inte jag!
Ja jag förstår att du har lite att skriva ut... ha en trevlig kväll fniss fniss....
Jag återkommer!