lördag 8 mars 2008

Sent inlägg...

...av Nattugglan... ;-)
Gjort två kort ikväll, det ena ligger på tork åh det andra ser man här.


Scanningen blev dock inte så bra så jag får nog ta ett foto imorgon. Bilden gör inte kortet rättvisa.
Använt lite papper ur det pysselpaket jag fick av Camilla på min födelsedag, tack än en gång vännen!
Också använt Primas journaling clearstamps(uunderbara!!), blommorna- Poppies die från Cuttlebug, lånat av Lotta/Kikkan (snart kanske jag har min egna) och så ett organzaband från Stämpelgården, billigt 5 meter 10 kr tror jag. Jo lite chalk, vit penna- Hybrid gel och svart kalligrafi penna glömde jag:-).

Haft ont i nacken idag, så jag tvingade sambon att massera lite. Hjälpte för stunden nu är det lika illa igen. Sen känner jag mig lite konstig i kroppen, men det kanske inte är så konstigt då jag har vabbat magsjukt barn i veckan. Bara jag inte åker på det. Håll gärna en tumme och ett par tår om ni kan...
Sonens magsjuka är lite orsaken till att det varit lite dåligt med uppdateringar denna veckan. Han har varit "lite" mammig.
Nu har jag gnällt alldeles för mycket ...igen. Så nu ska jag gå sova kudden.
Take care!
Kram SasSa

5 kommentarer:

Aud sa...

Så nydelig det var!♥

Lotta sa...

Fint, gillar verkligen färgen. Tokgillar grönt ju....

JEN sa...

Kanonsnyggt, SasSa!!

Lisbet sa...

Nu är jag ute på bloggrunda igen. Passar på innan friidrotten börjar. Känner att jag behöver inspiration så jag tittar in på din sida för att fylla på inför veckan.

Ljuvligt med grönt - så snyggt

Ha en skön vecka

fraise sa...

Yo yo!! ;-) Jarå- filmen var himla bra faktiskt. Helt "spejsad" kan man nog säga. (Rymdgubbarna anfaller à la spielberg) :-D Tack snälla söööta rara för dina goa ord! Jodå- ännu mer punchinella finns det. Om du mejlar din adress kan jag RAKa lite åt dig om du vill?? :-) Kraaaam! PS. är du aldrig i träösket längre? Eller vad händer??