lördag 15 december 2007

Några layouter för ovanlighetensskull...


Lilla Tuva är en mycket god väns dotter. Ett foto jag framkallat och bara måste scrappa. Kanske för att hon är så söt.;-)
Den vita layouten var egentligen till en utmaning till SWEscrapbook men som vanligt för sent. Det var kul men svårt att göra bara i vitt.
Ska senare försöka sätta mig och göra bidrag till hÄnglabloggens andra utmaning och ett till Scrapaddicted. Får se vad vi hinner med.
Scrapträffen- Kul att det är några som vill komma den 27 december. 8 med mig är det än så länge men än är det inte för sent att hänga på. Återkommer med mer info om denna underbara dag.
Ha nu en riktigt skön lördag!
Kram SasSa

6 kommentarer:

Anonym sa...

Underbara Lo båda två...
Speciellt kärleksfull den på sonen och mannen.
Kram kram AA

Lotta sa...

Åh, så fin den var....Så fint du gjort runt fotot, är det akrylfäg du har "kladdat" på eller nåt du gjort i PS? Och alla blommor och så runt om, så fint. Gilar rubriken åxå. Gulligt av dig att scrappa om min lilla Tuva :)

Gillar även (så klart) den andra LOen med, härig rubrik och fint med vingarna. Synd att du inte hann få med den i tid, hade säkert kommit med.

Har nu städat färdigt nere....uppe kvar....pust och stön. Men det får bli imorgon, den lilla Tuvan är lite gnällig av feber och allt. Antar att damråttorna här på övervåningen finns kvar i morgon åxå.....

Ha det så bra vännen!
Kram

Anonym sa...

Åh, ljuvligt som alltid :o)..
och jag bara måste fråga... namnet Tuva på den övre layouten.. vad är det för bokstäver? Jag gillar dom skarpt!!

KRAMAR

Miss Goldie sa...

Åååh, vilka underbara LO:n, speciellt den första! Hur har du gjort alla blommor och swirls? Helt underbar, den sparas i min inspirationsmapp.
Tyvärr vet jag inte vad penseln heter som jag använde på 3 månaders LO:n... det är så länge sen jag gjorde fotot. Sorry!

Anonym sa...

Så underbara. Du gör så fina kort, så naturligtvis är dina LO också fina. Det är så roligt att titta in till dig och se vad du gjort!
Kram Lene

Unknown sa...

wow...tappade hakan på golvet!!! Kanon snyggt!!!