onsdag 26 december 2007

Mitt bidrag.....

...till Stellas kittävling. Massor av vackra bidrag som är inlämnade. Skulle inte vilja sitta i juryn. Svårt bidrag att göra tycker jag. Valde ett Urban lily kit och fick en del mycket fina papper som var svåra att klippa i. Skulle nog valt ett annat märke som varit lättare att kombinera.
Tycker jag lyckades med färgerna men inte riktigt nöjd med dekorationerna. Nåväl, vad är en bal på slottet...

Här har varit en mycket bra jul. Lite jobbig och mycket att göra men bra. Underbart att se hur W reagerade på allt julen innebär. Han var inte alls rädd för tomten som jag trodde han skulle vara. Gick jättebra.
Så kul han tyckte det var med julklappar, pappret rent av flög runt om kring honom när han öppnade. W fick duplo lego, radiostyrda bilar, Byggare Bob spel, kudde och massa mera.
Herr Sambo blev nog också nöjd, fick en bok som han följer, trådlös handkontroll till PS2, spel till PS2, ursnygg tröja, en kudde mm.
Själv fick jag inget scraprelaterat i julklapp "bara" (om man nu kan säga så) pengar till. Så nu vill jag... SHOPPA!!! Åh det irl, vill ju se och känna sakerna jag köper. Svårt när man bor ute i skogen...

Nu är det bara timmar kvar till Mellandags scrappen hemma hos mig. Ska bli sååå kul! Ni som kommer är såå välkomna!
Synd att vi inte kunde bli fler men kanske en annan gång;-)... Ev blir det i Mars.
Önskar alla en riktigt God fortsättning!!
Kram SasSa

8 kommentarer:

Unknown sa...

Vilken underbar LO! Gillar både färger, upplägg och dekos :). Ser att vi fick en del likadana papper. Jag tyckte också det var svårt att klippa i dem, tycker du har lyckats jättebra!

Kram!

LadyDi sa...

Jag hade också svårt at tse hur jag skulle få ihop mitt kit, men sen kom jag på atrt jag ju faktiskt kunde välja en egen cardstock och då gick det liite lättare. Tycker du har fått till en fin LO med många detaljer. Gillar när man upptäcker nya saker när man tittar lite noggrannare.
Kram Kram

Maria sa...

Fin och harmonisk Lo. Hoppas ni får en trevlig scrapträff.

Anonym sa...

Gillar LOn jättemycket, fina färger och kul att titta på.

Synd att man bor så långt borta, pysselträff låter väldigt najs just nu :-)

Anonym sa...

Hoppas ni får en trevlig pysselträff i dag....

Jag har pysselträff nästa vecka hos mig vi blir minst 10 st kanske 15 så hela huset kommer vara fyllt! fast det är kvälls pyssel jobbar ju på dagarna.....

Shoppa hm du får väl rea shoppa i webbutikerna om du inte kan fly till götet eller alingsås någon dag....
Jag har beställt Pb nya clearstamps men känner att jag behöver tack peel för montera Ez är sååååå tråkigt!
Kramar på dig vännen!
underbar Lo! Perfekt match!!!!!

fraise sa...

Men Åååh så mkt fint du har gjort sedan jag kikade in sist!! Du är helt otrolig du söta blomman!! :-) Kramelikram på dig!!!!

Sanna F sa...

Så jätte fin layout! Gillar allt! Supersnygga färger ihop!
Kram från SannaF

Mikaela sa...

Har en utmaning till dig! Visa upp dina 10 favoritlo´s och dina 10 favvofoton från 2007 i din blogg, sen så länkar du till dina favvisar under kommentarerna i min blogg. Kom igen nu! Jag vill se!