måndag 7 januari 2008

Men hjälp var hittar jag....

Ja jag har letat och letat i massor av scrapshoppar nu. Det jag letar efter är Heidi Swapps Block alphabet. Svart men gärna olivgrönt också och ljusblått om det finns. Olika storlekar finns det tydligen också och vill ha det med. Men jag hittar ingenstans. "Nästan" så desperat att jag beställer från Landet lååångt over there... om det ens finns där.
Så om någon vänlig själ vet var det finns vore jag en lycklig människa;-)♥♥♥

Vi har fått snö här och ja den är nästan borta med för den delen men vi hann med att njuta en stund. W och jag var ute igår och gjorde "spögespögesmmmug" och sen en vacker snölyckta. W blev dock lite avis på mmmuggen att denne fick morot så han skulle ju prompt ha en med. Gärna mmmuggens. Senare på kvällen märkte vi att snögubben dock vält kanske var det för att det REGNADE(igen) ute.
Även våran lille W höll på att smälta igårkväll, feber på 39,2. Så han har varit hemma med papsen idag. Men imorgon blir det mamsen.
Håller på med ett par kort som jag hoppas blir klara snart.
Ha det gött och supertack för alla kommentarer och söta ord jag får!
Kram SasSa

3 kommentarer:

Erica sa...

Vet tyvärr inget om alfabetet du söker men blir lite nyfiken hur dessa ser ut...
Vi har snö här hemma nu, men jag bor ju i norra norrland också. Det har varit lite snö tills nu, men är så glad att den kommit och hoppas på att behålla den ett tag, det är så mycket roligare för barnen ute när det är snö, mycket mer att göra..
Hoppas lille W kryar på sig snart. Ser fram emot att se nya kort ifrån dig!! *kram*

Susanne H / snuffehar sa...

Igår kväll var jag i scrapbutiken i Ängelholm och hon hade ett grönt stort kvar. Du kan handla av henne på nätet här: http://www.storyhouse.se/

MissMian sa...

här har du en till som letar eter det alfabetet! Säg till om du hittar dem! Bara VILL ha!! Vilka fina alster du gör!!