onsdag 30 januari 2008

Blivit utmanad...

Blivit utmanad av Camilla. Tack! Nu ska jag försöka svara med...Hm, 10 år sen va gjorde jag då...? Öh, vi tar reglerna först...

Regler: Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg där den svarar på frågorna. I slutet av inlägget utmanar bloggaren nya personer.

Vad gjorde du för 10 år sedan: Nästan precis hemkommen efter ett par månader i Norge(var barnpige) och jobbade på en fabrik sen en månad tillbaka. Kärade ner mig i min sambo. I mars har vi varit tillsammans i 10 år!!!

Vad gjorde du för ett år sedan: Började jobba efter mammaledigheten. Stämplade och gjorde kort så fort jag hade tid. Inköps behovet var stort.

Fem snask du gillar: Kylskåpskalla stora majspuffar, Nougat, Estrellas Grillchips, Morötter och tipp topp(glassen).

Fem sånger du kan hela texten till utantill: Hm, glömmer texter hela tiden, så det var ingen fråga för mig.

Vad skulle du göra om du var miljonär: Oj jo lite grann skulle jag vilja göra. Nu låter jag väl hur prylgalen som helst... Men skulle vilja renovera huset, resa(aldrig varit utanför Skandinavien), öppna pysselbutik, köpa ny bil gärna en Volvo XC90, hjälpa min mamma ekonomiskt och så ta hand om familjen på bästa sätt.

Tre dåliga vanor: Kan vara lite tjatig/stirrig, lite slapp och så väldigt självkritisk(om det nu är en dålig vana...)

Fem saker jag gillar att göra: Vara med familjen speciellt att göra något roligt tillsammans, pyssla(scrappa/göra kort), inreda, shoppa och surfa på nätet.

Fem saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa: Smala jeans (skulle se ut som en köttbulle på två ben), utöver det beror det nog på dag och mode...

Fem favoritsaker: Pysselrummet, bilen, datorn, mina Jane Austen baserade filmer och Ikea katalogen(min bibel)... Sonen är ju ingen sak men annars skulle han stått högts upp.

Personer jag utmanar och vill veta mer om är: Ulrica, Lotta/Kikkan, Jorunn, Fraise och KarinB

Sen har jag ju fått hÄnglar idag, söööta!! Har monterat dem och börjat stämpla men har ju inte kommit ifrån dator sen. Så det blir nog inget idag. Utan imorgon kväll som tidigast.
Kortet nedan hann jag aldrig skriva material lista till så den kommer här...

Distresser på Magnolia ängeln:
Ansikte-Tattered rose
Hår - Walnut stain
Klänning- Faded jeans och Weathered wood
Byxor, skor och vingar- Black soot

Pappret är ljusblå bazzill stämplat med en stämpel från Fancy Pants- arket som heter Bella Brush. Texten "till en vän" stämplad med clear stamps från My sentiments exactly- Mulit Retro
Blad die från Bosskut, fransigt vitt garn, Revan die-scalloped frame, ljusblått organza band(billigt 10 kr jag köpt hos stämpelgården) och prima blommor med kristall brads.

Må bäst! Tack för alla omtankar, ska försöka bli bättre på att gå och lägga mig tidigare;-)
Kram SasSa

6 kommentarer:

fraise sa...

Yo darling!! :-D Åhåhåå- det här var en utmaning att bita i. :-) Ska ta tag i den alldles snart. Nu ska jag pipa iväg till skola. Ha det bäst och kramar på dig Blooman. ;-)

Anonym sa...

Ska göra mitt bästa för att svara... snart... *skratt*

Anonym sa...

Vad kul att läsa lite om dig!
Ha det gott vännen//Marie-Louise

Anonym sa...

ja ngn plats finns det kvar, har du ngn som vill vara med? Shop kommer det att finnas :)Kram Aase

Lotta sa...

Hej och tack för kommentarerana i min blogg. Ja det är riktigt kul att vara tillbaka här....och med en bärbar dator och allt. Jättekul, väntar nu bara på att Anders ska komma imorgon och instalera routern......det vågar jag inte göra själv. SEN kan jag sitta i min scrapparvrå med datorn brevid mig....hehe.

Ja utmaningen ja...den hade jag glömt. Villken tur att du påminde mig. Fast jag hade nog sett den sen ändå, tittar ju in här titt som tätt:). Såna här utmaningar gillar jag, ska ge mig på den sen.

Ha det så bra vännen:)

Anonym sa...

Tack vännen för dina söta ord på min blogg!! Jag blir sååå glad!! *skutt*
Rolig läsning du gav mej förresten! =)
Fortsatt trevlig helg!
KRAM Petra