måndag 1 oktober 2007

Oj vilken dag....

Gulligullankoko va jag är bra ibland. Upp imorse, klä på mig, ge sonen mat, klä honom, packa extrakläder till mig(eftersom jag ska till frissan) och packa jobbaväskan. Ut med allt till bilen och försöka spänna fast honom i stolen. Blir halvt galen för då har sambon monterat den fel. Stackarn han gjorde det i morse när bilen stod i garaget så det var nog inte så lätt. Men arg var jag. F*N */&¤#%#(/)&¤FN FZ@XZVV**F*N

Efter 20 min , MEGA sen hade jag fixat till bältet. Men då stod stolen för långt upp också så då fick jag fixa till det med. Äntligen klart och 25 minuter sen iaf på väg till dagis. Då blockeras vägen av en som fått för sig att det är 20 km/h i samhället. Kör i på dagis parkering och ser hur tom den är, tittar mot dagis och ser hur mörkt det ser ut. Hm säg inte att det är stängt. Ringer in för att vara säker, inget svar. Visste att det skulle vara kompetensutveckling snart men trodde inte det var idag.
Så då var det ju bara att åka hem igen. Allt var emot mig i morse men kanske var det för att jag ändå inte skulle iväg. Nåväl vad är en bal på slottet...???

Sen tror man att man ska få så mycket gjort hemma. Men inte när sonen är hemma med. Nu sover han så nu ska jag sätta mig och scrappa lite.
Hoppas ni haft en bättre dag än jag.
Kram SasSa

4 kommentarer:

Kajsa sa...

Hej SasSa.. tack för lån av saker samt trevligt sällskap i lördags.. jag var så nöjd när jag kom hem och speciellt med den LO´n du hjälpte mej med tips.. Hoppas du har haft en härlig dag idag med sonen.. *asg*.. så kan det bli ibland.. =)..
må så gott
Kram
Kajsa

Aase/ängel60 sa...

Vilken start på dagen...... Oj vad dum du kände dej när du kom på att det var utbildning, eller hur? Alla kan missa så tänk inte mer på det. Lätt att säga jag vet!
Jag vaknade upp med en kropp som inte tillhörde mig ocg var i ngt *koma-aktigt- tillstånd* bara konstatera ring jobbet, lägg dej sen ner igen.. vaknade kl 11 igen.
Sen ahr fet varit soffläge med dator iknät. Gissa vad sambon kom hem med idag.... sån där rutig tejp två rullar!!! Har målat får nu se hur detta blir, resultat på bloggen as soon at possible. Kram

Anonym sa...

Oj oj, inte lätt att börja dagen så. Hoppas den slutade bättre.
ninaerica

Anonym sa...

Vilken dag...ibland undrar man om man skulle dragit kudden över huvudet i stället och somnat om*ler. Hoppas i alla fall att den blev bättre!
Kram/Marie-Louise