torsdag 4 oktober 2007

Gick inge vidare bra...

...med detta bidrag i stjärntävlingen på SWE scrapbook. Fast de som vann var ju sååå läckra. Så eg hade jag ingen chans. Gjorde på svart cs och glittersprayade hela den (kan lova att den är som en stjärnhimmel). Sen sydde jag för allra första gången på en lo, hjälp så skoj det var och fint det blev. Lite (öh MÅNGA) stjärnor i olika former, lite BG papper, spets, band och floss. Sen ett lite crazy foto på min stjärna - sambon.
Blev så nöjd och tror det mest var för jag gillade att sy på layouten.

Hinner inte så mycket på veckorna så har därför inte så mycket att visa upp. Men har hunnit med två besök hos frissan. Första gången i måndags men tyckte då att det inte blev som jag ville. Så det blev ett besök till igår. Tänkte jag skulle scrappa lite idag och jag gjorde ett försök men så hägrade datorn.
Blev för övrigt jätteglad över mitt allra första alfabet som kom idag. TACK Vixxans!!!
Ett underbart Sophisticate. Satt och funderade i lite över en timme på vad plastbitarna i lådan var till. Efter lite klur och några tappra försök att ställa diesen i dem förstod jag att de var till clearstampsen istället för akrylblock. Smarta jag....
Snart dags för sängen igen. Härligt att det är fredag snart och hoppas vi hinner allt som behöver göras i helgen och att det finns lite tid över att sitta och scrappa lite.
Må väl!!!
Kram SasSa

8 kommentarer:

Aase/ängel60 sa...

Hoppas helgen blir bra, själv åker jag till stugbygget med min sambo... ast scrapväskorna är packade och då klararjag mig garanterat! Kram AA

Aase/ängel60 sa...

Gumman, vad fin den är din LO. SÅÅÅÅ mycket kärlek. Själv tar jag min kärlek och följer han till Varberg.... Men scrapsakerna är med. ha en skön helg. Kram AA

Petraso sa...

Gillar din Lo Kan tänka att den lyser av glitter....
*asgarv* du är nog inte den ända som inte har funderat över de plast bitarna...
Jätte snyggt alfabet!

Skumpis sa...

Sååå snygg layout! Blev kanonsnyggt med sömmen!

Åsa/asamia sa...

Jag tycker om den!!!
Och korten under är också såå fina!

fraise sa...

Heej! Visst är du lilla rara floowermail?? :-) Om jag inte har fel förstås?? Och det kan ju inträffa. :-D Supernice LO iaf.
/catnap aka fraise.

Mette sa...

Vilken härlig layout!

Kram
Mette

fraise sa...

Jaaa... visst är du rar. :-D Men vill för allt i världen inte att du ska bli äldre av mina kommentarer så jag ska vakta mina ord i fortsättningen. ;-) *fniss* Pöss på dig! *ROTFL* Eller hur var det nu du brukade skriva???