måndag 29 oktober 2007

Lite uppdateringar... äntligen!!!
Den översta är från i helgen med div smärre misstag, tur att det går att rädda med lite varierande resultat....
De andra två är från träffen förra helgen.
"Vänner för livet" var meningen till Träskutmaningen förra veckan men jag var ju borta hela söndagen så jag missade skicka in. Testade att göra egen overlay på den med. Blev superbra tycker jag. Lite OH-film, Staz-on och så underbara clearstamps. Klart!!!

Åh så Tack underbara Kajsa för de otroligt söta fjärilarna!!

Picasso lo´n började jag spåna idéer till på träffen hos Handstämplat för ett tag sen. Skönt att den blev färdig till slut. Snubblade hela tiden över färgläggning på bokstäverna och på hur jag skulle placera fotona. Kan säga att jag ändrade placeringen sisådär 20 gånger. Till slut blev jag någelunda nöjd. Nähäpp, nästa projekt tack.
Det kommer mera....

4 kommentarer:

Claudia79 sa...

SÅåå fina LO:s!!Alla tre hade nåt "WOW" som jag fastnade för!!

Jenny sa...

Riktigt snygga dom här med! Du är så duktig!

Lotta sa...

Vill börja med att tacka för dom varma orden i min blogg, behöver nog lite uppmuntrade ord just nu. Tack vännen, du är bäst:)

Har saknat dig här/på FL/på scrappiz. Har tänkt ringa, men tiden på kvällarna bara flyger iväg och vi har varit på venisage på dagis, jag varit på möte osv......Men gott att höra att du lever gumman.

Så dom här LOerna, vad ska man säga......Mållös som vanligt blir jag när jag ser dina alster. Du är bara bäst på detta med att scrappa/göra kort.:)

Aase/ängel60 sa...

Du är så duktig, jätte fina blev de alla tre.... Kramen