söndag 30 september 2007

Scrapträff i Borås

Ja, igår var jag på scrapträff i Borås på Handstämplat. Det var skitskoj! Som vanligt kom jag i säng väldigt sent i fredags och så hade jag inte packat. Fyra timmar sömn och sen upp och försökte packa väskorna. Kan säga att jag glömde rätt mycket. Var i Borås kl 10 men då fanns det ingen parkeringsplats så efter 20 min hade jag nästan gett upp. Då hade ju dagen knappt börjat. Det löste sig senare under dagen.
Så kul det var att träffa alla lika pysseltokiga tjejer/vänner. 10 st var vi eller 10 och en halv då en lite mycket duktig tjej också var med. En del hade jag träffat/känner sen innan och en del för första gången. Tycker så mycket om träffar, man får så mycket idéer, hjälper varandra, lånar saker och se nya saker man själv inte sett. Sen att sitta att scrappa ihop är ju underbart med. Skratta med väggarna här hemma är ju inte lika kul... Eller??? hahahah nej inte lika kul.
Nu ska vi se om jag får lov att åka på nästa träff med. Får väl fjäska lite (läs mycket).
Ska visa hur fattig min lilla plånbok blev när jag packat upp allt ur mina väskor(livsfarligt att ha pysselträff i en butik...)

Tack Anna för träffen, Aase för den goda maten och alla som var där!

Kram SasSa ♥ (vet inte hur många månader jag försökt få fram detta tecken ♥ och nu så kom jag på hur, skoj)

2 kommentarer:

Aase/ängel60 sa...

Hoppas du lyckas med övertalningen.....
SÅ jätte KUL att äntligen träffas.... visst måste vi känna varandra sen innan håller med, eller så är det så enkelt att vi råkar vara lika.... ivårt tänk och pysslande....
Jag håller tummarna ,
*glad mamma är lika med bra mamma*
var det inte sådu sa??????

*stora jätte kramen* AA

Anna sa...

Tack själv, vännen!

Det var sååå skojigt och gissa om jag kom hem med en massa idéer :O) Satt hela söndag förmiddag och sorterade mina spillbitar in i en pärm istället för att ha de i en låda!

Mer scrappträffar åt folket :O)
Kram Anna