söndag 30 september 2007

Dt- kort till Handstämplat

Nu har Anna på Handstämplat lagt ut några av de kort jag gjorde för ett tag sen. Anna har tagit hem vissa av Magnolia stämplarna, jättekul tycker jag.
Sen har det kommit nytt Chatterbox papper. Tre av dem har Anna tagit in. Totalt missat att de släppt nya... Upsy Daisy är ett ganska nytt märke men redan en favorit. Älskar dubbelmönstrade papper.

Tilda blåser maskrosfrön, gräsmatta, svampar är några av de Magnolia stämplarna som Anna tagit in. Chatterbox Stepping Stones (både fram och baksida) och så Upsy Daisy - Sweet Slumber (pappersbandet på mitten). Svart cs och vit färdig kortstomme i 14x14 med kuvert i 10 -pack. Svamparna har jag 3-d lackat för lite extra effekt.

Förkylda Tilda och blommorna har också trillat in. Likaså Chatterbox - Small Hall Stripe och Creeping petunas. Mörkblå färdig kortstomme 14x14 cm med kuvert i 10 -pack. Jättesmidigt till julkorten.

Tack igen Anna för en underbar dag igår!

Kram SasSa

2 kommentarer:

My Paper World sa...

I hope you can understand my english,I just wanted to let you know that I think these are so cute!

Aase/ängel60 sa...

Jisses Sassa engelsk kommentar.... sträck på dej!!!
Gillar det där bruna med små blommor.... mmmm har Anna det? Inte bra fär plånboken med alla dessa underbara papper, blir så förälskad...... gillar ju den där väska också.... hmmm får all tänka över detta. Kram igen