onsdag 18 juni 2008

Nytt, nytt och lite mer nytt...

Det var ett tag sen jag uppdaterade nu, av div orsaker. Men här kommer en ordentlig laddning...
Fast först ska jag berätta att jag har fått nått slags virus via bloggen så jag har funderingar på hur jag ska fortsätta min blogg. Är det inte trist att en del förstör för andra?? Vad har man för vinning i det..??O så tycker jag det är tråkigt om man skulle behöva ha lösenordsskydd för att ev slippa sånt. Men jag har inte bestämt mig än! Vill diskutera med min datatexpert lite. :)
Korten....
Det första gjort med mina nya embossfoldrar från CuttleBug. Stämpel från Primas Photoframes stämplad på plast och utklippt. Smyckes ängel från Coop, står "made for an angel" på baksidan av den. Bokstavsstickers Remarks LAX köpta på Handstämplat, mer än 500 bokstäver!!*gillar*
Lite floss, primablommor och blad samt brads. Till midsommarcroppen på Svenskscrapbooking-Kort Teknik. Handgjord tag, doodlat och minst två band. Jo, stämplar icke tillåtna.
Knapp och gem från söta Maya. Tack vännen!!
(Ska visa det fina kortet och påsen jag fick av henne, men ska fota dem först.)
Papper från MM Noteworhty och okänt märke. Den gröna torrembossade biten är oh plast jag kört i CB´s Swissdots embossfolder och målat med grön dabbers på baksidan.
Handgjord tag bakom blomman har jag skurit till med skärmaskinen då jag inte äger en sån die eller stans. Hålförstärkare är egentillverkad också, vad heter det med ett finare namn..?? För jag har för mig att det finns ett.
Blommor från Prima Caribean coll., tre olika band,blingstenar Kaisercraft och doodling på det gröna samt på Noteworthy pappret för att förstärka mönstret.
Lånade stämpeln Brunte av Cilla på Handstämplats träff för snart två veckor sen. Tack Cilla!!
Har färglagt den med distressrefiller som vanligt...
Bakgrunden gjorde jag med torrchalks och efteråt förstärkte jag med svart penna. Blommorna är omfärgade med egengjort glimmerspray. Den ena var vit den andra rosa före min behandling. Smyckeshjärta och trollslända från Coop. Hittade massor av skojigt material där.
Ville testa Nyckelpigeparet i senaste klubbkitet från hÄnglar och stÄnglar. Då kom detta kort till. Lite mer text ska till när det överlämnas, typ namn, ev någon dikt el text och kanske datum. Ringarna är 3-d lackade, chalkade med guld och krackeleringslackade för extra effekt.
Innanför luckan. På insidan av luckan ska lite av texten stå.
Ett kort med ganska mycket inspiration av HelenaK´s stjärnkort.
Grattiskort med lift av omslaget av Cards tidningen april månad tror jag.
Blomstämplar från Urban Lily. Den ena färglagd med brusablespennor, den andra watermarkstämplad och torrchalkad för att framträda mer.
Baksidan av kortet ovan.
Samma stämpelmotiv från Whippersnapper som i förra inlägget på kortet Girl men här utan rosetten. Funderade först på att köpa både kill- och tjej stämplarna men tänkte testa om det gick att använda samma med lite ändringar. Det gick rätt bra tycker jag. Kronan är en kombidie från Cuttlebug. Första gången jag såg en sån trodde jag det var något man köpte färdigt typ de torrembossade Primafåglarna men sen hittade jag den i en butik och blev väldigt glad att man kunde göra egna. Kortet som legat färdigt i ca tre veckor var till min och Lottas senaste jobbutmaning. Något stämplat, riven kant, annorlunda kant(typ mönstersax) och ljusblått.
Ett grattiskort i färger jag insett är mycket fina ihop. Blir glad av kombinationen=). Torrembossat på lite tjockare vit vellum, turkost cs samt på vit cs som jag torrchalkat i ljust turkost. Gillar mina nya embossfoldrar. Syns det..??;-)
Mitten på blomman är en stämpel från Inkywings jag stämplat i turkost och förstärkt Grattis med svart penna och sen 3-d lackat ett par gånger.
C ya;-)!
Kram SasSa

16 kommentarer:

Lillemor sa...

Tack för denna underbara kavalkad av nya alster! Massor med detaljer att titta på, härligt! Vilket fint embossingfolder du skaffat dig, det gillar jag massor! Tråkigt med andra som vill förstöra...hatar virus o sånt skit! Synd att du inte kunde hänga på M-L o mig till Leksand...det får bli en annan gång, för jag hoppa verkligen att vi får tillfälle att pyssla ihop igen! En riktig trevlig misommar önskar jag dig, må så gott!
Kram Lillemor

Cicci sa...

Vilka underbara kort. Jag häpnar över din kreativa förmåga. WOW!
Kramiz

Anonym sa...

Hej Gud så mycket fina kort du har hunnit gjort. Trevlig midsomar.

Anonym sa...

Vart och ett av korten är superfina & supersnygga, du har varit flitig!!

Anonym sa...

Hej gumman, verkligen älkar din blogg och allt du gör. Det bara blir så fint och jag har delade känslor över att jag campade i jönköping! istället för att komma på scrapträff.Du, snälla, låt inte en få förstöra allt fint som du visar med att blocka bloggen, jag sitter i sånt bajs själv och det är ju för att det är roligt och så underbart att skapa som vi till sist laddar upp på en blogg, eller hur.
Blir helt tagen av det första kortet..så helt bara fint, ja är helt mållös. Bare å dåne som man säger på norska.

Love conquers all ;-)
Ha det bäst
KRAM
Maria Oscarson

Anonym sa...

Ooops, vad du har hunit mycket, jätte fina kort du gör. Ha en bra midsommar så hörs vi snart, en liten DT träff med scrap snart eller hur?
Kram kram AA

Muffin sa...

Men, vilka FANTASTISKA kort du har gjort - och så många!! Hakan hänger i tangentbordet och jag tror bestämt att jag dreglar lite... Blir så inspirerad att jag genast vill springa hem till pysselbordet. Superläckert alltihop!!

Anonym sa...

WOW SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ massa snygga saker!!!!!
Du är fantastiskt duktig både kreativt och tekniskt!!!!
Massa nya upplägg och sätt att använda grejerna på!!!

Laila sa...

:-O
Men sååå mycket vackert!
Du är en sån otrolig inspirationskälla. Bara så du vet! ♥ :-D

Vera sa...

Blir så fruktansvärt inspirerad när jag ser dina kort. Du gör dem så underbara. Härliga färgmatchningar och fina dekorationer. Blir så sugen att gå och pyssla med en gång.

Malin

Anonym sa...

åh, vad många HELT UNDERBARA kort du skapat. superläckra allihop.

önskar dig en trevlig midsommar.

ha det gott.

kram Lise-Lott

Anonym sa...

Men ååååååh vad mycket fint!!! Försöker memorera in här nu så att jag vet vad jag ska scraplifta. ;-)

Trevlig midsommar!!!

Anna sa...

Glad midsommar vännen och TACK för den inspiration som du ger!!! Synd att det finns knäppisar som vill förstöra, men jag hoppas att vi får fortsätta hitta dina fina kort här!!!

Hoppas att vi kan ses snart, kanske som Aase sa, en DT träff snart?!?!? Här finns det plats ;)

KramKram Anna

Anonym sa...

Alltså...jag finner inga ord!! så mycket vackert att titta på. Synd att vi var för sent ute hade varit jättekul om du hade kunnat hänga på. Men hoppas att vi träffas snart ändå, och är det något du vill ha så vet du var min mail bor;)
Ha en riktigt underbar midsommar!!
Många kramar/Marie.Louise

Anonym sa...

Jättefina kort!!!!!

Maya sa...

Det er en fryd å komme inn til bloggen din,og se alt det nydelige du kreerer!
Du er så dyktig på farger,detaljer og oppsett!
Og så flott att du får brukt noe av det jeg sendte deg :)

Kanskje vi treffes til uken,for da kommer jeg en tur til Borås,og jammen blir det en tur til Leksand også!
Snille snille gubben,som tar med stempelgale madammen til Paradis! *ler*

Stor klem fra Maya