söndag 14 oktober 2007

Dags att uppdatera lite....
Har faktiskt pysslat lite i helgen. Men datorn lockade mycket så det har inte gått så fort. Har gjort ett par kort. Dessa är i det lite mindre format som finns som färdiga paket om 10 kort och 10 kuvert. Finns hos Handstämplat. Smidigt om man ska göra många på en gång, t ex julkorten. Invigt några hÄnglar stämplar som hittills inte blivit provade. Hade ju sån tur att Marie( hÄnglarmamman) släppte förra årets Ruskprickar (vampyrer, fladdermöss, häxa mm) igen, jag som letat efter dem. Tycker de är så coola.

Varför går helgerna så fort? Jag vill göra så mycket mer men det hinns inte med. Börjar redan nu ladda inför nästa helg då jag ska på scrapträff igen. Så roligt det ska bli! Hoppas jag får mycket gjort då. Åh så ska jag försöka inte glömma det jag glömde sist. Åka utan pappersskäraren var inget smart move... Hade ju ingen linjal med mig heller. Suck va trött man kan bli på sig själv ibland. Men man kan ju inte ha allt i skallen....
Nu blir det en surfrunda. See ya!
Kram SasSa

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen. Jätte kul att du kommer, lägger upp vägbeskrivning senare i veckan på blogge.
Den där snickarkillen.... är det en stämpel? kanske kan snälla du ta med den till helgen...please.
Kram AA

Anonym sa...

Bara en kommentar WOW!!!!
Sååå superläckra kort. Du har verkligen varit i farten trots datorn. Själv sitter jag och är frustrerad för jag har försökt i ett par timmar att anmäla mig till en kurs i digital bildbehandling....sista stund och det är tekniskt fel*Läs irriterad)(/%%/&/!!*Ler
Kram och ha en bra kväll!!/Marie-Louise

Lotta sa...

Härliga kort, som vanligt. Så härliga färger på alla tre......Kul att du kommer nästa helg åxå, ska bli super-duper-kul :)
Vi ses vännen....

Anonym sa...

så fina.. bara älskar färgerna i den gröna.. känner att jag måste snart gå kurs hos dej.. sitter som ett fån när jag ska göra kort.. kan man göra kort på 12" format??? det är det ända jag får att funka.. hahahaha..
må så gott.. hoppas vi ses på lördag..
Kramar Kajsa

Petraso sa...

Underbara skapelser!

Anonym sa...

Superduperläckra kort! Förstår inte hur du gör som får sån härlig ton i dina färger!! Så harmoniskt på nåt vis?? =)
Du färglägger så jäkla snyggt åxå!! *beundrar*
Härligt härligt!!! =D
TAck för gulliga ord på min blogg!! *glad*
Kram Petra

Anonym sa...

Åh så underbara kort, vagnkortet är en favvo bland dem.