söndag 6 april 2008

Kort x 2

Måste bara få visa några av Kajsa på Handstämplats nya stämplar. Det är hon själv som står för designen och jag tycker de är ursöta. Ramen med prickar, ängeln och 100% ängelstämpel på baksidan av kortet är ur den kollektionen.
Baksidan som jag stämplat med 100% Ängel från Handstämplat, fyllt i vingarna med perfekt pearls och glitterlim på vingspetsarna. Poststämpelvågorna från Easer.
Ett kort med en Whippersnapper stämpel. Även den finns att köpa hos Kajsa. Blir nog till att köpa ett ex av den för denna har jag lånat av en vän och jag gillar den massor. Tack;-)!
Sen är jag inte alls lessen att jag köpte Prima ramarna(Photo frames). De är snygga och passar till mycket. Embossat denna med vintage em-pulver.
Nu blir det inte fler uppdateringar här ikväll. Tre på en dag är nog nära rekord för mig.
Sov gott!
Kram SasSa

15 kommentarer:

Anonym sa...

Tur att datorn är frisk igen så man kan få njuta av dina vackra alster! Krya-på-dig kortet blev min favorit!
Prima-ramarna står högst upp på min önskelista. Såna ska det bli!!

Dani sa...

Jättefina kort, krya på dig kortet är bara för underbart. Gillar den nallen jättemycket....vet inte om jag kan med och beställa den, har köpt så mkt på mässan ;-)

Kram Dani

Anonym sa...

Det blåa krya-på-dig-kortet är helt bedårande!!!!!!

Stor KRAM

Anonym sa...

Viist är det kul med Kajsa´s stämplar. Bara diggar dom massor...
Och du fick ju till underbara kort...
Kramis Aase

Anonym sa...

kan ju bara säga att du är fantasktisk!!! Vilken härlig inspirationsbomb jag fick här!!!
Kram Cissi

JEN sa...

Helloj kortsprutaren!! :-)) TACK för dina goa ord i min blogg! :-)) Jo det där med överdragsbyxorna - 449:- kostar de upp t o m stl 92, sen typ en 50-lapp till. Jag har aldrig känt behov av att hänga dem i torkskåp, de torkar verkligen kanonsnabbt på galge om de är "användar-våta". Har man tvättat dem måste de dock hänga över natten. Hursomhelst - på den tiden vanliga kläder hänger kvar i torkskåp på tex dagis; säg från förmiddagen till efter mellis av rena farten; ja då har brallor och jacka varit torra hur länge som helst ändå. :-)*blaaablablablablabla* Märks det att jag är nöjd? ;-)

Anonym sa...

ÅÅÅH! ÅÅÅH ÅÅÅÅÅÅH!!! Jag blir så sjuk när jag kliver in här hos dej!
Du gör ju så tokfina kort vännen!! *beundrar massor*
Lilla sjuklingkortet var ju för bedååååårande!! ..när jag tänker efter så känner jag mej nog liiite sjuk..*hostar lätt* (...hehe..kanske kan det dimpa ner i MIIIIN brevlåda!! *önskar*) ;)
De där frame-stämplarna såg jag på mässan. Fy fan för mej, att jag inte köpte dem..dumma dumma dumma jag! =(
TAck för dina söta ord inne hos mej SasSa!! *glad*
må gott!
kram Petra

Anonym sa...

wow.. vad du har fått till det.. vad läckert det blir när du färglägger ramarna så där.. och vingarna. jisses.. *stolt* hihi
kram kram
Kajsa

fraise sa...

Meen- vilka snyggheter du har gjort sedan jag kikade in sist! Gillar dina LOs massor och speciellt de sista korten. Grattis Johannes-kortet är så adorable så jag vill nästan knycka det från dig!! ;-) har inboxat dig förresten.

Sanna F sa...

Vilka helt underbara fantastiska kort du gör!!!Man blir helt stum så fina de är!!!

Lisbet sa...

Jag har opererat mig och har inte åstakommit så mycket på sistone. Men nu känner jag att jag behöver inspiration så jag kör en ordentlig blogrunda för att titta om du skapat något nytt eller hittat på något annat som ger mig inspirationen tillbaka.

Ha en underbar helg

Susanne H / snuffehar sa...

Det översta kortet är bara sååå sött! Krya på dig-kortet och också jättefint.

Anonym sa...

Jösses vad fint det blev med ängla-kortet :D Roligt att Kajsa lyckats göra stämplar som är enkla men som säger SÅ mycket. Jätte fina kort båda två, särskillt färgerna i det övre med ängeln... Kram kram

Sofias blogg sa...

krya på dig kortet måste ju göra vem som helst frisk... såå fint!

Anna sa...

Hej vännen!

Längesen jag var här inne och så mycket nytt fint! Tror jag blir kvar här en låååång stund :o)

Hoppas att vi ses snart!
KramKram Anna