onsdag 16 april 2008

Dt layout för Handstämplat.

Denna kommer att hänga i Handstämplats butik efter helgen. Aase gjorde ju en för ett bra tag sen så det var väl dags att jag också gjorde en. Iofs har den varit färdig ett bra tag men orken har inte funnits.
Eftersom jag både gör kort och scrappar tyckte jag att en "delad" lo presenterar mig bäst. Listat de sakerna jag helst använder när jag scrappar/ gör kort.
Papper, bokstavstickers(Remarks Lax), Tio i topp stämpel och blomman är från Handstämplat.Nu är jag hungrig, dags för lite kvällsmat tror jag.
Take care och skapa lugnt!
Kram SasSa

8 kommentarer:

Maria O sa...

Just den stämpeln från magnolia är en av mina favoriter. Himlar så "blått och flått" LO du fått till ;-)

Anonym sa...

Den här Lo:n är toppensnygg!Tycker att det var en jättefiffig idé med att dela upp den på 2 delar,en för scrappa och en för kort. Dessutom har du fått med ett målat motiv på den scrappade LO:n.
Hoppas du pysslat lugnt själv!
Kram Marie-Louise

Dani sa...

Va roligt med vinst på Scrappiz CC, alltid roligt med lite mer stämplar..... för dem kan man väl inte få för många utav ;-)
Jättefin LO, gillar att den är helt blå.

Ha det så gott
Dani

petra/paradise sa...

Tack underbaraste vännen för det finfina kortet!! Jag blev så glad!!
extra glad blev jag för att JOhan tog med ditt kort till sjukhuset där jag låg, det behövde jag verkligen då kan jag säga!! *glad*
Många goa å varma kramar till dej!!
//Petra
ps; vilken superhärlig lo du gjort!!!! =D
Kramisar

Carina/Cina99 sa...

Snyggt! :)

Aase/ängel60 sa...

Härlig vännen, bra ide´att göra tio i topp lista.... Tack för tipset. Har ett udnerbart kort på dej.... Vem vet vad som händer med det?
Kram Aase

Åsa/asamia sa...

Kanonfin i härliga färger och med finfina detaljer!!

fraise sa...

Hello! Nu äntligen har jag lyckats resa mig från sjuksängen och postat brevet! Men fiiii fasen vad trött och hängig jag känner mig. :-( Äter antibiotika också. Så jag blir inte direkt piggare av det. hoppas du mår bättre!! :-) jag blev verkligen knockad av detta. Kramelikram på dig!!!