tisdag 15 april 2008

Looong time no blogging..

Haft så mycket runt omkring att jag inte orkat blogga. Trodde aldrig den dagen skulle komma men det gjorde den. Sen låg bredbandet nere en del av helgen så då blev det inget surfande eller bloggande heller.
Ûberglad är jag iaf, för jag vann inte mindre än 2 kategorier i Scrappiz cybercrop(det embossade kortet och kortet med banden på). = Omonterade stämplar för sammanlagt 500 kr. Det ena hemlig och det andra fick jag välja själv. Kan knappt vänta tills de kommer hem.
Har scrappat lite... Min jobbarkompis Lotta och jag tänkte vi skulle ha veckoutmaningar. Om det nu funkar... Den första var tre mönstrade papper, två öljetter eller fler, minst 1 journalingruta och handgjord rubrik. Halva min rubrik är av satinband. Var lite knepigt men det gick. Å andra halvan handskrivet. Blev snett och vint men det får va. Har alltid velat prova göra ett träd och detta var första gången jag kände det skulle passa. Så jag ritade ett och klippte ut. Sen lite "vårblommor" i form av BK forget me nots.

Denna(vinterskrud-vet förövrigt inte om rubriken passar men jag tyckte det lät bra..) gjorde jag till Stellas skisstävling(skiss nr1) som gick ut igår. Men var för trött för ens bry mig om att fota, förminska och skicka in.
Har några kort på lager men orkar inte idag. Stora kramen på er!
Kram SasSa

8 kommentarer:

JEN sa...

JÄTTEFINA!!! Är nog mest kär i den översta.... eller nej den mittersta... eller..... ja du fattar ju! :-))

Scrapkatt sa...

Jättefina LO´s!!

Anonym sa...

Grattis till vinsten!
Kul med utmaningar,jag sa ju attni får kul nu när ni jobbar ihop :-).
Jättefina Layouter, gillar den vinerskrud jättemycket!
Kram Cathrine/caca

fraise sa...

Hej sötis! Har inte blivit ngt postat till dig än.. Har varit så hypersjuk så det är inte sant. Knappt orkat sitta uppe på en vecka. Än mindre gå utanför ytterdörren. Värsta jag varit med om på minst ett decennium. Men snart så.. :-) Hoppas allt är bra med dig iaf. ha det så gott!!

Aase/ängel60 sa...

Läckra som bara den.....
Kram kram Aase

Anonym sa...

Wow! Hur mycket idér har du?? Alla är så fina på helt olika sätt. Du har så många härliga detaljer, vet inte hur många gånger jag kan titta på dem.Är det lite matt bild är det mitt fel...*ler(söndertittade*
Kram Marie-Louise

Lotta sa...

Fina LOs allihopa. Blev ju jättehärlig den LOen som vi utmanade varandra på, synd att jag inte hann/orkade med den. Men NU sitter jag och pysslar med våran utmaning till denna vecka....kul.

Gillar åxå LOen med alla cirklar, tokgillar ju cirklar på LOer.....

Syns imorgon.....Kramen...

Sanna F sa...

så himlans jätte jätte fina layouter!!!