måndag 3 mars 2008

Dags att ta sig i kragen;-)

.. Jag har haft en paus och det har varit skönt, men varje kväll har jag också haft dåligt samvete att jag pausat. Hur konstig är man..??
Nåja, då har man iaf fyllt 30, så tack alla som grattat mig. Det värmer verkligen mitt lilla hjärta. Då det inte varit de bästa av dagar.
Höjdpunkten på min födelsedag var få. Men där var några guldglimtar;-). Tack Paradise för kortet och Camilla för pysselpaketet.
Fick två likadana choklad askar och en blomstergrupp av mina nära. Jippi, eller NOT.
Men det är min sambo i ett nötskal. Nu är det ju inte så att jag vill ha några svindyra presenter utan bara att han tänkt till lite grann. Han lovade för ett år sen, när han inte fixat något till min 29 årsdag, att han minsann skulle fixa till denna men inte då. En chokladask och ett kort båda köpt på ICA , that´s it! Jag ger upp!

Har hunnit pyssla lite men en del till div utmaningar så det får jag vänta med att visa. Kan börja med ett kort, för layouterna finns i kameran och den ligger uppe, så de kanske jag visar imorgon.
Ett kort som legat färdigt i över en vecka. Natthimmel av ett svart papper med vita prickar som jag glittrat med platinum glitterlim, hÄngel stämpel, handgjord tag och prickigt organzaband.
Hängeln är som vanligt färglagd med distress.
Tattered rose-ansiktet
Walnut stain- skor
Mustard seed- måne och stjärna
Black soot- Kläder och hår

Många går allt mer över till Promarkers pennor men jag måste säga att jag kommer att ha kvar mina distresser ett bra tag framöver. Tycker inte att man får riktigt samma resultat med pennorna som med distress. Även om det kan bli mycket fint med dem med. Så nu vet ni vart jag står;-) Mitt bland mina ljuvliga distresser...

Sen har jag även varit på återinvigning av Handstämplat och oj va roligt det var. Det kom massor av folk, jag tror knappt Kajsa hann sätta sig en enda gång under öppentiden då det aldrig var helt tomt med folk. Jag och Aase satt och demade, så inspirerande även för en;-) som sitter och visar. Det blev en del frågor och det är jätteskoj för det är saker man inte själv tänker på eller saker man får massor av idéer av. Så tack för att ni kikade in=)
Åh, tack för sällskapet, Aase!
Sen fick vi (Jag och Aase) vårt första dt uppdrag, bla. jättefina papper och rub-ons från Heidi Grace. Resultat kommer senare.
Glöm inte... Den 20 mars ska jag hålla distresskurs på Handstämplat så är du sugen läs mer i Handstämplats blogg.

Det var nog allt jag hinner att säga idag. Måste snarka kudden då det blev en mkt seeen natt igår. Ta hand om varann!
Kram SasSa

6 kommentarer:

Camilla sa...

Åhhh...Vad roligt att du blev glad över det lilla paketet..
Tack för att du tittade förbi Magnolia i Lördags..såå glad...
Hadde så gärna velat se dig Dema på Hanstämplat...

Vilken fin stjärnhimmel du fått till...
En härlig stämpel...
Kram Camilla

JEN sa...

Vilken rolig (coh snygg!!) idé med stjärnhimlen!

Anonym sa...

Underbart kort, du är verkligen proffs på det.
Tack själv för en underbar fm.
Ska tillbaka på torsdag igen. Kram kram Aase

Gunilla/Nilla sa...

Ett STORT GRATTIS i efterskott till dig. Hur har jag kunnat missa. Är så ofta här inne och inspireras av dig och allt fint som du gör.
Vet PRECIS hur du känner när det gäller uppvaktning, sååå trist!
Skulle så gärna velat gå på ngn kurs hos dig. Du målar så fantastiskt fint och så skulle behöva lära mig att måla med mina distresser. Dom bara står där och glor! Men avståndet säger nix no, tyvärr:(
Ha en underbar dag
kram/Gunilla

Gunilla/Nilla sa...

Men hallå jag glömde säga, ditt kort är ljuvligt fint!!
/Gunilla

Anonym sa...

åh underbara SasSa.. vad jag blev glad att du kunde komma i lördags.. även om vi knappt hann prata =).. det med sambon,, det känns igen.. så går åren och man undrar om han ens ser en.. men så börjar man se de smååå grejerna, fixandet och donandet de gör för en..& då inser man att .. jaa va faaan inser man egentligen???.. att de inte kan tänka out side the box och se att ens födelsedag är viktig för just mej och att man vill ha det där liíiiiiilla extra just den dagen.. har inte fått en enda födelsedagspresent ALLS på 15 år.. nu fyller man 40år i maj.. finns det hopp? *ler* undrar om det finns nån doktor man kan skicka dem till eller en meckarMicke kanske som fixar till det där som saknas..
skickar en STOOOOOR kram till bara dej..
kram kram Kajsa