fredag 4 januari 2008

Mitt scraprum..

Så här ser det ut...
(Nu har jag kompletterat med lite text till bilderna)
Mitt skaparbord med tillbehör… Under bordet min mappvagn med papper- enfärgade cardstock, mönstrade papper, spillpapper och mina ez-monterade stämplar på laminerade a4 ark.

Till höger en bunt lånade tidningar, framför dem en rottingbricka med bla min distresslåda, torrchalks, brushables pennor, silent setter och filtband på rulle. I den hängande hyllan finns floss och burkar med brads, knappar och andra små dekorationer. Till vänster om den hushållspapper och mina favorit verktyg. Däri finns favvo saxarna, skalpell, penslar, bigarkniv, nagelfilar, limpennor, linjal mm. På bordet står en trådkorg med bla Grungeboard och clearstamps. Rottingstället jämte den innehåller Thickers, andra bokstavsstickers, rubons, rhinestones, Peel offs, figurstickers mm. Åh framför rottingstället en korg med mina mest använda pennor och några suddin.

Över bordet en hylla med det mesta av mina blommor. I lådan med rosor på, i små korgar och i plåtaskar. Under hyllan en rad hängande burkar med saxar, häfttänger, hålverktyg, dymo, glitterspray, foampenslar och diverse dekorationer(tyvärr skymtas bara den ena, den med saxarna precis under hyllan). På den vänstra väggen på tavellister finns bla punchar, dies (i adressregister askar en klar och en rosa), akrylfärger, alfa chippisar, glitterlim, X:et, stämplar och rese dekorationslådan längst upp inne i hörnet.

Min nya vän cuttlebuggen står närmast till vänster om mig, på väggen magnetbrukar med blommor, blingstenar och knappar. Det mesta av mina monterade stämplar bor i en utskjutbar låda. Mellan väggen och lådan står extra skärmaskiner och på lådan papperssamlare med skisser, skissblock, ez foam, plastfickor med foton, skisser, påbörjade projekt och en herrans massa sånt jag inte vet var jag ska göra av.

Bakom mig finns två st små rotting byråer med en del verktyg, refiller, foamstamps, mera häftapparater, pennor och en massa bröte. Ovanpå står en mapp med tidningar och några böcker. En stor burk med band, en mindre en med godis och en vas med herrans massa gamla knappar(idé från Karin Brandin). Knapparna fick jag av grannen som i sin tur fått dem från en annan granne och de stank brandrök så jag har tvättat dem tre gånger. Puh vad gör man inte för konsten…På tavellisterna på väggen syns mina album.

Min magnettavla (från IKEA) med lite små aktuella saker och två magnetlister (från IKEA - 9 kr tror jag) med INSPIRATION, VILL HA, UTMANINGAR och TÄVLINGAR. Under tavlan hänger hylla med akrylblock, magnetstämplar/handtag och under allt mitt lösa glitter samt en del glitterlim. Där hänger också mitt enda självhäftande filtband, lite papperssnöre och en burk med pappersremsor(ja ni vet den längst ner på mönstrade papper).

I hyllan finns lite kataloger, diverse lådor mest med strunt saker som jag inte vågar slänga, någon med band/spets och så en lite större låda jag brukar ha mina saker i när jag åker iväg på träff. Överst tidningssamlare med mappar, inspiration, tidningar, hobbykartong, papper mm. Så här sitter jag och skapar.

Ser ganska annorlunda ut än det gjorde i min första hörna. Den 15 okt 2006 såg det ut så här:

Lite skillnad inte sant..??
Må så gött och ta hand om era nära/kära!!
Kram SasSa

25 kommentarer:

Anonym sa...

Go kväll vännen....inte konstigt at dualdrig kommer i säng itid när du har en såååååå mysig hörna. Ser jätte härligt ut! Förvaringen har jag givetvis spanat in, jag älskar förvaring!
God natt. scrappat kalrt för idag, får fota och lägga upp på bloggen imorgon :) Kram kram AA

Miss Goldie sa...

Åh, fy, fy, fy vad jag blir avis på såna lyckostar som har egen scraphörna!!! :-) Vill också ha! Det ser supermysigt ut och vad mycket grejjer du har!

Anonym sa...

Oj, vilken skillnad! Och vad mycket prylar du har!*s*
Önskar att mitt rum också var så välfyllt, och välstädat :-D

Anonym sa...

Hejsan !
Tack för värmande ord i bloggen..Blev glad...
Så det är här du sitter och skapar.
Vilken mysig hörna..

Ett tag var jag på väg in genom datorn, ville komma närmare...

Här skulle jag vilja plocka och titta länge...
Vad grejer du har..ler..
men allt är nödvändigt tycker jag.
Man köper ju inget o nödigt...skratt..

Jag ska göra om hos mig och ändra lite.
Ska med fota och lägga på bloggen har jag tänkt...

Må så gott vännen och sätt dig och njut av din fina hörna...

Kram Camilla

Anonym sa...

Ohhh vilken härlig hörna !! Skillnad mot mitt lilla kryp in i ett kallt trångt förråd. Drömmer om att få bygga ut och få ett härligt stor rum jag oxå.

Anonym sa...

Meen- så mysigt det ser ut!! :-)

Sanna F sa...

Vilken härlig scraphörna!!!!!!!!

Anonym sa...

Fy vad avis jag blir!! Här springer jag runt med min kundkorg!! Jag vill oxå ha en hörna!! I alla fall ser den jätte bra ut.

Anonym sa...

Åhhh, vilken härlig hörna!!! Inte alls avis... *ler* Det har ju en tendens att bli mer och mer, men så härligt när man kan ha allt framme som du har! Hade en plastpåse frånbörjan, nu är det stora ikea kartonger uppradade på hylllan *S*
Journaling tagsen är super fina (ser ju köpta ut), tack för tipset!

Ha en härlig helg!

Kram

Anonym sa...

WOW!! Vilket rum!! Härligt!! Du måste få världens inspiration när du sitter där bland alla dina saker!!
Jag äger knappt en 5:e del av allt det där..så även om jag önskar mej ett eget rum att sitta i så skulle jag inte fylla ut det!! ;P
*hihi*
tack för du delar med dej av de fina bilderna!! =D
kram Petra

Joy for Health sa...

WOW! Vilken otroligt härlig och mysig scraphörna, och den har ju uppenbarligen blivit lite större också :)Härligt!

Marie sa...

men åååh!! Jisses så fint!! Tänk om man fick komma och pyssla där!

Anonym sa...

wow vilket rum..... och så snyggt du gjort..... det ända som liknar mitt är väl massa saker och trä men jag har 1,2 kvm...... och en jäkla oordning

Anonym sa...

Vilken underbar pysselplats du har!
Så mycket smaskiga saker du har. Himla bra ide med magnetstången och blomburkarn!
Gillade också dina komihåg tavlor, är det magnet eller whitebord??
Tack för titten!! :-D

Gunilla/Nilla sa...

Vilken skillnad på dina pysselhörn. Har kommit till en del saker under resans gång. Ser så mysigt och välorganiserat ut!
Måste nog ta tag i min hörna och ordna lite förvaring. Tycker det är så svårt att få till det. Min hörna liknar ett större bombnedslag.
Ha en underbar helg. Tack snälla för allt fint som du delar med dig av.
Sköt om dig
/Gunilla

uniquelyme sa...

Åh vad mysigt du har det. Och så många fina saker. Tack för titten!

Eva sa...

Åhhh så mysigt och kreativt rummet verkar.

Anonym sa...

Men vilken fin pysselhörna! Måste nog kolla igenom bilderna en gång till, det fanns hemskt många smarta och intressanta förvaringslösningar att spana in. Det ser väldigt mysigt ut, jag förstår att du trivs där!

bjorx sa...

Alltid så kul att få se scraprum! :-)

Maria sa...

Oj, det var STOR skillnad. Blir lite "rädd" Har precis köpt ny smart förvaring. Skojjar med maken att jag behöver ett rum...... Min Rosa dröm får duga så länge, rodnar när jag ser din hörna !

Maria sa...

Såg väl en groda, så nu behöver du inte anväda kontorstolen till embossing :-)

Anonym sa...

ohhhh när får jag flytta in? shit vad fint du har! man blir verkligen inspirerad!!! :)

Anonym sa...

Ååå, vad fint du har och vad mycket roliga saker *lite avis*
Smart idé att förvara diesen i adressregistr lådor.:)

Anonym sa...

WOW!!! du har verkligen samlat på dig . det ser man .. kul att ha en bild hur det såg ut innan och sen nu !!!!

Carina sa...

Så kul att kolla in pysselhörnor.
Gillar verkligen dina askar och kort.