onsdag 16 januari 2008

Ojoj så många....

Fått denna underbara utmärkelsen av .... LadyDi, Maya, Ulrica, Aase, Kajsa och Lotta. TACK allihop!! Vad glad Ni gör Mig!
Funkar tydligen så här...
"Ge denna award till tio personer vars bloggar ger dig glädje och inspiration och som får dig att känna dig lycklig vad gäller bloggandet. Låt dem få veta genom att lämna en kommentar i deras blogg så att de kan skicka awarden vidare. Du kan få denna award flera gånger. "
Att man kan få den flera gånger har jag ju märkt;-) Tack!

Först vill jag ge den till er tjejer jag fått den av. Ni är så goa och lyser upp min vardag! Sen vill jag ge den till alla er som kommenterar och gör urtrista dagar till rena himmelriket. Så tack till er alla.
Sist men inte minst några vackra-inspirerande-U Make My Day bloggar/bloggare;-). Där finner jag inspiration, idéer, roligheter och annat. Så tack tjejer!!!


Erica- Scrapkatten
Fraise
Camilla
Frida-Claudia79
HelenaK
Långsamma scrapparen
Petra-Paradise
SannaF

Nu för dem som kan räkna så vart det bara 8 bloggar men jag har 2 st som gör mig väldigt glad som inte har bloggar ÄN. Men det ska de bli ändring på;-), eller??
Så Marie-Louise och Marie-Primia ni får ta del av denna med.

Har inte hunnit något idag trots att jag var ledig. Ja om man inte räknar surf då.. och att jag tillslut lyckades ta vara på lite dagsljus så att jag kunde fota mina lo´s som är klara. Så de kommer förmodligen imorgon.
Ta hand om er!!
Kram SasSa

7 kommentarer:

Anonym sa...

Tack gulliga du för utmärkelsen!! *glad*
Hoppas allt är bra med dej vännen!?
Shoppingen vart kanon på Magnolia!
Dyrt, men jätteskojsigt..såklart ;)
Stor kram Petra

Anonym sa...

Tack sötaste SasSa!! Vad glad jag blir:)!!Man kan lugnt säga att U-Make My Day toooooo!OFTA! Med dina härliga kommentarer, inspiration och mail och att DU är DU!!
Ha en riktigt bra dag vännen//Kram Marie-Louise

Camilla sa...

Tack SasSa!

Betyder så mycket.
Skickar en kram till dig...
Postar ditt kort idag..
Titta vad jag har till dig på min blogg...

Kram Camilla

Erica sa...

Tusen tack, vad gulligt av dig! Du ger mig så mycket inspiration och det är alltid roligt att besöka din blogg. Blir jätteglad över utmärkelsen och ska såklart skicka vidare. Stor kram!

fraise sa...

Meen- allra sötaste bloomman!! TACK för din gulliga utmärkelse!!! Och tack för alla goa kommentarer och andra gulligheter!!! :-) Big hug to ya´!!!! :-)

JEN sa...

Men ÅH vad glad du gör mig!! TACK snälla söta - du får den right back :-D *wiiiiiih*
Kram, Jen

Sanna F sa...

Tack söta gulliga du! Du är själv så super inspirerande!!!
Massor med kramar från SannaF