torsdag 30 augusti 2007

Söta Whipper Snapper stämpeln...

Premiärstämpling med Whipper Snapper stämpeln. Så söt den är. Kommer att bli många fler av det märket. Ska bara komma in till butiken i Borås. Anna (på Handstämplat) har redan beställt en ny laddning och jag är så nyfiken på vilka hon får in.
Hoppas det finns lite tid över så blir det en tur dit.
Är lite sur för bilen krånglar. Kostar nästan 6000 att laga. Buuuuu!!! Hur mycket scrapsaker hade jag inte kunnat köpa för de pengarna....???
Önskar att det kommer en stor summa pengar åt mitt håll. Ny bil, nytt kök och så en massa mer... Köket går verkligen på sista versen. Så det behövs ett nytt mycket snart. Hoppas, hoppas.

Tack för de underbara kommentarerna en del lämnar efter sig. Det värmer det lilla hjärtat. Klart att man får lifta, Linda. Visa gärna ;-)
Kram SasSa

8 kommentarer:

Anonym sa...

ååååh vilket underbart kort du gjort!!! älskar också WS och måste nog ha några till (har bara 1 just nu...) :-D
Kram Kicki

Hanna-B sa...

Tack för kommenteren i bloggen & tack för att jag fick CASE:a ditt kort! Blir helt förstummad av ditt senaste! Så himla underbart och vilken gullig stämpel!! Vart kan man köpa dom?
Kram//kanskesnart

Anonym sa...

Sååå jäkla sött!!!! *Vill haaaa stämpel* ;)
den är ju så förbaskat söt!!
Handstämplat säger du? får ta en titt där..eller tror du de säljer dem enbart "fysiskt" i butiken å inte via nätet?

Nåja..iallafall, GO GIRL!! Du är kalasduktig!! =)
kram Petra

Anonym sa...

Otroligt sött kort!! superb matchning som alltid :-) Helt bedårande stämpel... vill oxå haaaa.... får väl se om jag kan lägga en order där jag med ... * drömmer *

Anonym sa...

Superfint kort!! Stämpeln är jättesöt.
Kram Cathrine /caca

Anonym sa...

JAg har sett någr av stämplarna. Underbara, även jag blir sugen på anvämda dem. Kanske dags för en distresskurs..... Kram Aase

Petraso sa...

Åh så söt nalle... måste kolla med anna vilka som kommer..... text stämpeln du andvänt är min favis text stämpel använder den massor!

Dina kort är helt underbara!

Lotta sa...

Men jisses vilken söt stämpel. Aldrig sett förut, kanske ska åka till Handstämplat en dag.....Underbart kort åxå..