måndag 13 augusti 2007

Det här gjorde sonen igår...

Han blev så trött att han somnade i sandlådan. Han hjälpte först pappan sin att klippa gräset (därav hörlurar) men tröttnade på det och gick och lekte en stund. Sambon ropar efter en stund och tycker jag skulle ta ut kameran. Han sov så sött! Kan ju säga att halva ansiktet var täckt av sand när vi bar in honom. Kom tyvärr inte på någon mer fyndig rubrik då jag hade lite bråttom att komma med i Scrapaddicteds freestyleutmaning. Vet inte varifrån jag fick inspirationen men den bara kom och fort gick det(för att vara mig). Visste precis hur jag skulle göra och det ska jag säga att det vet jag aldrig annars. Blev jättenöjd med den. Kolla gärna pappersvalen jag gjort. Använde bara spillbitar och lyckas hitta hans kläder i mina papper. En scrappande mamma´s lycka...;-)
Hann skicka in med en marginal på ett par sekunder skulle jag tro. pust*
Nu gick ju den utmaningen inte så bra men däremot vann jag på min kommentar limprodukter till ett värde av 200 kr!!!!! Min superkassa/skit dag blev helt plötsligt inte så dålig. Wiiii!!

Hjälp! Har du en fyndig rubrik så kanske jag kan göra en dubbel...??? Ska ju spåna lite själv men än så länge står det helt stilla.
Kram SasSa

6 kommentarer:

Smurfmamman sa...

lilla goa vännen.... :-) Snygg LO, väl matchad och fräsch!! Kram

Lotta sa...

Den är ju verkligen KANON.....helt underbar. Stackars Wille, var så trött att han somnade i sandlådan. Stackars liten. Men bra LO blev det ju av det.

Hanna-B sa...

Åh, vilken underbar LO!! Du gör så mycket fint! Tänkte lifta (eller kanske snarare CASE:a) ett av dina kort.Är det ok??

Hanna-B sa...

Hihi, vet inte om jag vågar det..Är ju världens amatör när det gäller kort! Men ok, jag ska visa sen om jag får ihop något ; )

Anonym sa...

Sicke liten goding!! Tänkte direkt på "Mr Sand Man"/John Blund när jag såg den!!
/Marie_71

Claudia79 sa...

Jag gillar verkligen denna! Den är kanonsnygg!